Ahh, julenfreden har sænket sig her hos os.
Har haft en dejlig dag med gåtur ind til byen,
lidt juleshopping, gæster, hygge i køkkenet
hvor vi lavede brændte mandler, kandiserede æbler og norske risboller.
Sidstnævnte har svigersøn Harald stået for,
da det er en norsk juletradition, og de smager skønt.
Her kommer opskriften, vel og mærket skrevet med norske kragetæer.
Og som ekstra service en lille oversættelse:
delfiafett = palmin
Det bedste dagen i dag har bragt, er at vi nu alle har juleferie,
skøøønt!
Juleklem fra Ditte
♥♥♥
5 kommentarer:
Uhmm.. hvor ser det lækkert ud.
Ønsker jer en rigtig Glædelig Jul.
Og glæder mig til at følge dig igen i 2012.
Så skal jeg jo se jeres nye badeværelse.
Det bliver så spændende:-)
Mange Jule knus Fra Susi
Uhmmmm de ser lækker ud hmm mon jeg også når det ggg de der æbler suk, hvordan laver du så dem ??? Og takkkk jeg fik min veninde til købe senneps korn til mig i Hjørring - er i byen ingen hjemme og de kunne ik nå skaffe til jul.
mange julekram Heidi
Det oser jo af julestemning hos dig. hvor dejligt.
Tak for den spøjse opskrift, de kager har jeg aldrig hørt om før.
Rigtig glædelig jul til dig og dine fra Annette
Det ser GODT nok lækkert ud... men nu bliver der altså ikke flere nye tiltag...!!
Og så er der bare tilbage at sige:
GLÆDELIG JUL til dig og din familie.
Knus
Mums hvor ser det lækker ud. Mums de æbler...mums. :)
Ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.
Send en kommentar