fredag den 4. december 2009

4. december

Hvad du ønsker skal du få,
når jeg blot tør stole på,
at du ej vil tromme,
før min sang er omme.
Vores pigers ønskesedler er alenlange. Jonatan har nogle få ønsker, og mest af alt ønsker han sig en tur til London, for at se Chelsea spille på Stamford Bridge.
Linus har jo selvfølgelig ikke selv nogen ønsker, men jeg kan sagtens finde på noget han kan bruge. Tror mange af sagerne først vil vække glæde når han er noget ældre. Har bestemt os for, at vi hellere vil have lidt, rigtig godt legetøj, end en masse kinesercrap.
Ja, og så falder vi oftest for træ- og stoflegetøj. Indianer wigwam fra Lilliputiens. Hvis du kan holde på en hemmelighed, så kan jeg røbe at dette er julegaven fra os til Linus - Shyyyy...
Dukkehus på en noget anderledes måde, og knap så tøset. Træhus fra Djeco, får selv lyst til at lege igen. Elsker Brio klassikerne. Hunden fik han sidste år i julegave (selvom han stadigvæk var i maven) Er også ret vild med det nyere Brio, og pingvinen med unge er slet ikke til at stå for. Har købt et fint trækøkken fra danske Imagetoys, hvor dette tesæt passer til, så nu er det også på ønskelisten.Tror denne mega søde hæklede elefant fra Sebra har været på bloggen før, men har endnu ikke fået den, så her er den igen. Glæder mig til at se hvordan han reagerer på hurlumhejet juleaften, og ved da godt at han i år, er fuld tilfreds med at rive i gavepapir og bånd.

5 kommentarer:

Anne sagde ...

Det er godt nok bare noget helt fantastisk legetøj! Du har ret - hellere lidt men godt! :)

Heidi sagde ...

Hvor lækker sager, kan da godt forstå "han" ønsker sig det ;o) Og vil give dig ret - lidt men godt... kan se mine drenge svømmer i legetøj og faktisk ik så meget der er blevet slidt op men nærmere er gået i stykker - men brio tog banen, lego og Playmobil er og bliver et hit her ;o)

Fortsat rigtig god 4 december

Betina Olesen sagde ...

Dejligt at høre og "se" fra dig
;-)

Forstår dig så godt, jeg er også vild med det klassiske brio-legetøj... noget af det har vi endda købt til hvert sit barn, altså 2 gange, såde har det til egne engang...LOL.. nu må vi se ;-)

Knuz

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Det var nogle rigtig lækre børneting, du har fundet. Det er en god idé at vælge kvalitetsting, da de bare er mere lækre og helt sikkert også holder bedre. Hvis Linus lærer det fra starten, kan det jo også være, at han vil elske trætingene.

Helle Sahl sagde ...

Skønne ting alle sammen. Det "dukkehus" har jeg aldrig set før. Skøn ide til drengene, hvis de kan bare en smule af den glæde ved det, som Frida har med hendes.