lørdag den 16. januar 2010

Scrap el. ej?

Har i en periode haft lidt negative tanker om det at scrappe, og egentlig ikke helt kunne overbevise mig selv om hvorfor jeg gør det. Men når jeg så får lavet  layouts som disse to, så ved jeg jo godt hvorfor jeg scrapper, for hvor er det dejligt at kunne sætte ord og billeder på de små hverdags situationer, og på de tanker der er i hovedet.
Og jeg er overbevist om, at jeg slet ikke vil være foruden.Linus er desværre syg, snottet og feber, så ved ikke helt om jeg skal blive hjemme fra den julefrokost vi er inviteret til i aften, nu må vi lige se hvordan han har det efter luren i barnevognen.
Jeg er helt tryg ved at Josefine skal passe ham, synes faktisk mere det skulle være for hendes slyld, for han kræver altså en del ekstra når han sådan er sygdomsramt.
Forsat god weekend!

6 kommentarer:

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Jeg håber da, at du kom frem til, at du scrapper, fordi du har lyst til, fordi det giver dig glæde. Dine layouts er i hvert fald skønne, og klare beviser på, at du er god til det, du gør.

Jeg håber, at Linus bliver rask snart - og at I får en god julefrokost, hvis I beslutter at tage af sted.

Karina Beck sagde ...

Det er da helt sikkert sådan nogle sjove/dejlige billeder der gør det sjovt at scrappe. Flotte opsætninger og farvesammensætninger.

Mette W. Sørensen sagde ...

Jeg blev da helt forkert da jeg lige læste de første linier, men er da glad for at du alligevel fandt frem til glæden ved at scrappe.
Det første LO er da bare super godt i farverne og de bedste billeder :-)
Det andet er også bare super godt.

Helle Sahl sagde ...

Jeg synes jo du laver nogle dejlige layouts og mange andre skønne kreative ting. Jeg håber da du finder ballance i at gøre det du bliver glad af.

Knus

Gitte sagde ...

Wow de LO er bare så skøøøne. Super lækre farver og opsætninger.:)Sikke nogle skønne billeder. :)
Håber du finder glæden ved at scrappe tilbage. Jeg synes det er nogle skønne scrapting du laver.:)

BellaMio sagde ...

WAW nogle fantastiske og farverige LO.., dem bliver man da bare i godt humør af!!
Håber det går bedre med Linus!!