tirsdag den 12. januar 2010

Linus 10 måneder

At Linus i dag bliver 10 måneder er en realitet. Hold op det var svært at tage billeder af ham i dag, for han ville da overhovedet ikke sidde stille i bare få sekunder.
Men som Torben sagde til mig, da jeg beklagede de dårlige "arbejdsforhold", så er det jo netop sådan 10 måneders billeder skal være, fulde af en energisk dreng med krudt i rumpetten.
Jo tak, der er massevis af krudt!
Den gåvogn vi har bestilt, kom i dag, næsten som en lille månedsgave. Og det var da også en meget glad dreng der travede afsted i høj fart.
Og mega stolt var han da Jonatan kom og så den nye, fine vogn.
Ellers har vi været en tur inde i byen her til formiddag, og må da sige det ikke er helt let at være barnevognskørende, men dejligt at være ude i solen og frosten på én og samme tid.
Derudover er jeg ved at male mit sy- og scrapværelse, dvs. Torben har måtte tage over, da jeg ikke kan holde til det i hænder og skulder. Bare øv, for det var ellers ikke et projekt han skulle have været involveret i, men sådan er det nu en gang!

2 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Først tillykke med 10 måneders dagen, det er da helt fantastiske billeder syntes jeg. Han er får lækker!
Hvor er det underligt. Jeg gik tilfældigt på din blog for at blive lidt glad af de dejlige farver og så, at du havde dette nye indlæg som er fra igår. Normalt kan jeg se på min blogliste når der er noget nyt, men det er åbenbart gået i udu for det sidste nye fra dig iflg. den er fra i mandags.
Knuser og god arbejdslyst med arbejds værelset.

Heidi Ann sagde ...

Hold da op som han er blevet stor.. Hvor er han dejlig... Jeg syntes også det er nogle super gode billeder du fik taget.. Tænk som tiden går stærkt, syntes det var igår jeg var på barselsvisit hos dig og jeg stadig havde mave på... Puha, det er slet ikke til at følge med... skøn vogn Linus har fået, han er da vild sådan at trave afsted... Her kryber vi i ormestilling på maven.. hihi
Har noget til dig på min blog...
Ses vi lørdag i Frederikshavn?
Knus og tillykke med de 10 mdr..