onsdag den 6. januar 2010

Der er noget på vej..

Og det er ikke sne. Det bestiller man nemlig ikke, det kommer bare af sig selv. Nej, det der er på vej kommer her fra. Vi er næsten sneet inde, det fyger og i vores indkørsel ligger en høj drive, som ikke lige kan flyttes rundt med. Nøjedes bare med at åbne hoveddøren for at tage et billede, orkede ikke at skulle i vintertøjet. Her er udsigten Godt vi ikke SKAL ud i dag. Torben er godt nok på job, men Josefine g Joantan har fået snefri, og det er de glade for (underlige børn!) Når de store er hjemme, gæt så hvem der er himmelhenrykt? Nemlig, det er ham her! Da Linus skulle vække Josefine og Jonatan, der begge sov på Josefines værelse, gik han på opdagelse i alle Julles sager, hvortil han sagde:"OOOHHH", nok mest fordi han godt ved, at meget af det han vil have fat i er forbudt område.Ser faktisk ud til at storebror nyder at blive vækket af lillebror. Mysser fik han i hvert fald.Vi bliver bare indendørs, kun lille Linus kommer ud i barnevognen og får sin sædvanlige lur, han er pakket helt væk i lammeskind, uldtæppe og dyne. Det må være skønt at ligge der i barnevognen og blunde.
Smukt er der derude, se bare hvad sne på trampolinen kan frembringe af fantastiske formationer.
Og naboens tag

Denne onsdag bliver aldrig glemt, specielt ikke af ungerne, for hvor heldig kan man være sådan at få fri midt i ugen ;O)

5 kommentarer:

Heidi sagde ...

Jo spændende hvad der er på vej til det bette hjem ;o)

Skønneeee billeder Ditte - du må snart ha en masse til scrappen ;o)

Her nyder vi også snefri - og ja noget der vil blive husket i langgggg tid ;o)

Rigtig god hygge dag til Jer

Mette W. Sørensen sagde ...

Ja der er godt nok kommet meget sne og hvor lyder det til det bliver en hygge dag for jer og hvad er det med børnene, de kan da ikke blive glade for at få fri fra skole :-)

Jeg har godt nok også lagt William ud, men meget i tvivl selvom han er pakket godt ind.
Vi er jo så heldige at dagpleje moren bor lige rundt om hjørnet, så i dagens anledning tog hun lige begge unger i et par timer, så kunne vi hjælpe vores nabo lidt, hvis mand er kommet på sygehuset.
Og ellers skal vi da også bare hygge idag...

Joan sagde ...

Ja, det er fantastisk med al den sne. Det er bare ikke helt så sjovt at skulle rydde det væk. Har lige skovlet i 3,5 time så jeg kan få bilen ud i morgen tidlig.
Men, ja det er helt sikkert en onsdag vi vil huske.
Fortsat god hygge dag :)

Gitte sagde ...

Ih sikke nogle skønne billeder du har taget af børnene. Herligt billede af Linus der er kommet ind på forbudt område...:o)
Ja også billederne af den dejlige sne, det siger jeg kun fordi vi næsten ikke har noget her på Amager, som jeg ellers havde håbet på ;o)

Helle Sahl sagde ...

Så nogle dejlige billeder du har taget. De er super gode. Jeg kan da godt forstå Jonatan synes det er en rar måde at blive vækket på. Så bliver det da ikke bedre.