mandag den 30. november 2009

One lucky potato

Jeg har været heldig i dag, MEGET heldig!
Nissen kom forbi, med en før-julegave til mig, hvilket betyder at jeg hver dag frem til den 24. december skal åbne en gave. Det har jeg ikke prøvet siden jeg var barn.
Torben og jeg har godt nok haft givet hinanden adventsgaver, men ingen af os har kunne overskue at skulle købe gaver til samtlige juledage.
Tænk sig hvilket arbejde der ligger bag, for ikke at nævne omtanke og hjerte.

Og hvem mon så nissen er?

Jeg ved at hun (ja, nissen er en pige) har fået nissehue på her i løbet af den sidste uge, og hun har pakket ind lige efter både min og egen smag.

Tusind tak søde du!

2 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Smiler og rødmer:0) Selv tak og hvor ser det bare godt ud som de hænger der sammen allesammen! Og for mig har det overhovedet ikke været et arbejde, for jeg ved hvad du kan lide og jeg har nydt at pakke hver lille pakke ind stor som lille...Og det er kun et lille tak for hvad vores venskab betyder for mig, men det er jeg sikker på du ved!
Knuser

Heidi sagde ...

Hvor lækkert :o) Jeg plejer at lave til hele familien men i år er alt jo anderledes så farmor og farfar har fået advents pakker, Emil advents pakker, Johan får besøg af julemanden hver nat og så har jeg lavet en 24 pakke kalender til min veninde, elskerrrrrrrrrr at gå og lave det og købe og finde på små gaver ;o)