mandag den 31. maj 2010

Nyt møbel mm.

Vi har købt en gammel fyrretræsvitrine, og sat den i stand med ny maling og nye greb. Det har faktisk været lidt af et mareridt, for den har haft 3 forskellige grønne nuancer. Den 1. var for gul, den 2. for skrigende, og den 3. er den blivende, og den blandede vi selv. Alt i alt blev det til 8 lag maling inkl. grundmaling, hvilket gjorde, at hylderne ikke passede længere. Altså!

Vi er heldigvis meget glade for det endelige resultat, så det har da været besværet værd. Der mangler blot en mindre detalje, vi vil også have skiftet beslagene, så de matcher grebene.
Blomsterbilledet på vitrinens ene hylde, lavede jeg i vinters, da alt endnu var hvidt udenfor, godt vi er ovre det for denne gang.
I aften skal Josefine og jeg til snigpremiere på Sex and the City 2, det skal nok føre et par grin med sig.
Og apropos Josefine, så havde hun sidste skoledag i torsdags, hvilket slet ikke er til at forstå. Traditionen tro skulle hun selvfølgelig klædes ud, og i dagene inden kunne vi observere et noget sjældent fænomen, nemlig Josefine udstyret med nål og tråd, så hendes forårskostume kunne blive klar.
Og således tog Josefine og et par veninder sig ud, da sidste skoledag skulle fejres.
Så er der vist kun tilbage at sige held og lykke til de selv samme tøser, for de mundtlige prøver venter lige rundt hjørnet.
PS: Er der andre end os der har fået kæmpebier?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ditte.
Først vil jeg sige, at det er en inspirende og fin blog du har, jeg føjer den til mine faste læsere :-)
Wow, hvor er jeres nye møbel blevet super flot!
Hvor er de muffins fra, som du har i kagefadet? :-)
Ha' en dejlig dag.

Ditte sagde ...

Hej Line.
Hyggeligt at se dig her hos mig ;O)
Vil tage mig tid til at komme forbi hos dig også.
Jeg har købt de fine muffins hos Søstrene Grene.Knus!

BellaMio sagde ...

Hvor er jeres møbel bare blevet super flot, så må den også være besværet værd.. Det er nu herligt, at have noget det er helt unikt!!
Sådan en kæmpebi har vi godtnok ikke haft, så ville vi nok også kigge lidt!! Men skøn er han.. :)

Julie sagde ...

Hej Ditte
Faldt lige over din blog. Den ser spændende og farverig ud. Jeg glæder mig til at følge med. Ærger mig over, jeg ikke har opdaget den før..
Kh Julie

Helle Sahl sagde ...

Hvor er det blevet flot. Godt at i holdt ud til det blev HELT rigtigt.

Tak for en dejlig dag i lørdags. og glæder mig til at se billederne af de skønne layouts du fik lavet. Det med Linus i kostumen her er helt fantastisk.