torsdag den 6. maj 2010

21 år!

Det er ret utroligt, men for 21 år siden begyndte Torben og jeg at komme sammen. Vi mødte hinanden til en gymnasiefest d. 3. maj 1989 (those were the days), og 3 dage senere besøgte han mig hjemme hos mine forældre, og da faldt de magiske ord: "Skal vi komme sammen?". Selvfølgelig skulle vi det, og her 21 år efter har vi 11 års bryllupsdag, idet vi blev gift den dag vi havde været kærester i 10 år. Må nok hellere begynde at spare op til kobberbryllup!! Eller måske skal vi droppe fest og tage på ferie istedet for.

Apropos ferie så kommer her lidt billeder fra vores dejlige ferie til Tyrkiet.


Der er ingen tvivl om at den største oplevelse for Josefine og Joanatan var da de svømmede med delfiner. Hold op hvor er det dog et sødt dyr.

Linus var syg inden vi tog afsted og blev først rigtig frisk onsdag, men han fik da lært hvordan man holder ferie, se bare her med isspisning, kortspilning, svømning i poolen og brug af solcreme

Derudover var lillemanden utroligt populær, specielt blandt personalet på hotellet, det var faktisk lidt for meget for ham, især mens han havde det skidt, men efterhånden som han fik det bedre blev det helt ok. Her ligger han ved siden af mig, mens han bliver nusset og krammet og selv kys gav de ham-sjovt!
Og se så her, lige så snart jeg vendte ryggen til (man kan faktsik se mig på billedet), så kunne de slet ikke styre sig og måtte bare have fingrene i ham. Det passede ham bestemt ikke. Tror hende her var lidt skruk!
God torsdag.

5 kommentarer:

Annette sagde ...

KÆMPE tillykke med 21 års dagen. Super godt gået.
Skønne billeder fra ferien - ser ud som en rigtig dejlig ferie. Glæder mig nu endnu mere til vi skal afsted i næste måned.

Anonym sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen!!
Sikke herlige kommentarer du har til feriebillederne :O) Det er altså sjovt som de lokale ikke kunne lade det stakkels lille barn i fred :O)

BellaMio sagde ...

Tillykke med dagen!! WAW der ser super lækkert ud nede, og hvor Linus hygger.. :) Fedt for ungerne at svømme med delfiner.., det ville mine også elske.. :)

Anonym sagde ...

Hej Ditte.
Nøj....skønne billeder, jeg vil også ned i varmen!!!!!Tillykke med Lille manden og med bryllupsdagen. Måske ses vi mandag. Ha det godt.

Helle Kjul sagde ...

Stort Tillykke med dagen.
Sikke skønne billeder fra ferien, godt i kom afsted.
Hyg dig:)