onsdag den 24. februar 2010

Moo

Sikke en herlig "treat" pakkeposten leverede i går, nemlig min pakke fra Moo.
Jeg er vild med de lækre minicards, den dejlige stickerbook er mest for sjov og mosaikrammen er bare den fedeste, og gør at jeg bare glæder mig endnu mere til der på ny skal indrettes i stuen og køkkenet.

Desværre havde mosaikrammen en lille ridse, som jeg selvfølgelig har meddelt hos Moo, og der er allerede en ny på vej. Mellem os kan den ridsede sagtens bruges, så tror Karoline skal have den ene af dem, så hun kan kigge på os (sin familie) når hun savner os, nu da hun bor på Frederiksberg.

I morgen skal jeg have fjernet sting, det glæder jeg mig til. Det går ellers ok med hånden, kan en del mere end hvad jeg bare kunne i weekenden, og jeg mærker straks hvis den er overbelastet, hvilket selvfølgelig sker, for det er godt nok svært ikke at "blande" sig når vi sådan laver om.

5 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Det ser da vildt spændende ud det du har fået med posten.. det må jeg vist kigge lidt nærmere på:-) Den ramme er da kanon..

Godt det går frem ad med din hånd, håber det bliver rigtig godt i sidste ende, men nok kun hvis du HUSKER at slappe af med at bruge den :-)

Jane sagde ...

Jeg er også lidt vild med den ramme du der har fået dig og så ser det godt ud det du har fået lavet.
Det er aldrig sjovt når ens hænder og andet ikke virker. Håber du snart er 100 % på banen igen.

Helle Kjul sagde ...

Sikke flotte sager du har fået mad posten, rammen er da bare super.
Godt det går fremad med dig , man er bare så bunden når man ikke kan noget med sine hænder - især når i bygger om og gerne vil hjælpe.

Helle Sahl sagde ...

Nej, hvor ser det spændende ud. Er det svært at "skære" billederne rigtigt når man skal bestille? Fed ramme og super god gave til Karoline for det er også bare kanon flotte billeder der er i. Den lille Linus samler jo det hele.

Hvor er det godt det går fremad. Jeg ved jo godt du prøver hårdt at sparer på hænderne, men det er jo svært mit i byggeriet.

Betina Olesen sagde ...

Fed ramme, den er da vist et "must have"... har allerede været inde og kigge, men de hvide rammer er udsolgte pt.

Håber at det går fremad med hænderne, de er jo ikke de nmmeste at lade live i skødet ;-)

Har forøvrigt fundet ud af at vi har en fælles bekendt, nemlig Helle Bager...