torsdag den 4. februar 2010

Bogudsalg

I søndags var Torben og jeg på bogudsalg, det var mega fedt! Mest fordi vi sparede mange penge. Havde vi skulle betale fuld pris, var der bøger for ca 2400 dkr., men vi gav kun lidt under 500,-. Her er nogle af dem, købte også 3 andre, men de blev givet i gave til min mor, som netop havde fødslesdag i søndags (teløk lille moar)
 
Skal dog siges at "Funky hverdagsmad" ikke er købt på bogudsalget, men i Netto. Har for kort tid siden set den til 250,- og jeg gav under 100. Just great, og tror faktisk det er en af de kogebøger vi kommer til at bruge, for den er fyldt med enkle retter, til overkommelige priser.

Så nu ved jeg ikke hvordan jeg skal finde plads i bogreolen, for den er allerede godt pakket, så de mest seværdige af bøgerne, må stå på magasinhylden indtil videre.

Har ellers været til mødregruppe i dag, og det var et fantastisk lækkert solskinsvejr at gå i. Dog var det nogen steder enormt svært at komme frem med barnevognen, og jeg måtte flere gange ud på vejen (der var spejlglat), og andre gange måtte barnevogne køres op på dynger af sne, for jeg havde ikke mulighed for at vende den. Overvejede flere gange at lægge klagebreve i folks postkasser, for det ligner ikke noget at rydde sit fortov i 40 cms bredde, vi er faktisk nogen der gerne vil forbi! -sagde damen med barnevogen, og hende med rolatoren ;o)

3 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Det ser lækkert ud med alle de bøger. Jeg var også nede og købe et par stykker idag. Steen har jo snart fødselsdag:0)
Knuser

Helle Sahl sagde ...

Hvor lækkert med nye og billige bøger. Jeg har bare købt én som jeg fik min mor til at købe for mig.

Jeg kan kun give dig ret i den med sneen. Jeg ringede på kommunen for at klage i dag. Tænk sig at ham jeg talte med synes det var helt okay at de for at rydde cykelstien, fuldstændig dækkede det fortov vi alle på bispensgade har brugt timer på at rydde. Jeg så også en dame i krydset der sad fast med sin kørestol. De er sørme dygtige.

Anonym sagde ...

Åhhhh et dejlig indlæg...eeelsker jo bøger!!!Det var jo et super kup I fik gjort dér!