fredag den 14. august 2009

Babylegetøj i stof

Jeg er blevet lidt hooked på, selv at lave legetøj til Linus. Det er rigtig sjovt, og så kan man bruge ting fra både scrap- og sykasse.
Heather Bailey, der designer lidt af hvert, der iblandt scrappapir, embellishment, stof og mønstre, har designet den sødeste "Happy Stacker", som jeg vil prøve at lave. Bestilte derfor mønsteret hjem fra USA, og har ved at læse på forskllige blogs, ladet mig fortælle, at den faktisk er svær at sy. Stoffet er købt og nu er mønsteret også i hus, så nu skal jeg bare i gangHappy stacker i Bailey's version
Stoffet som jeg har valgt. Kan du genkende stoffet med fuglene på? Det ligner papiret Meadow, fra Urban Prarie kollektionen fra Basic Grey. Det er blandt nyhederne hos Stof og Stil her til efteråret, og jeg måtte da bare have noget af det.Mød Fandant, han er Linus´ nye ven. Sidder jo ofte og savler over hjemmelavede sager på Etsy, og så en dag en elefant fra Fandants familie. Tænkte, at jeg da selv kunne lave sådan en fyr, og det gjorde jeg så. Med dejligt mange "tags" (små stykker påsat bånd) som de hedder på engelsk, som små babyfingre kan nulre og bide. Ideen til denne sjove "bidering" fik jeg også på Etsy. Den var meget nem og sjov at sy, og bettemanden elsker den.

8 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Ejj, hvor er det noget fantastisk stof du har valgt til det lækre nye legetøj! Men du er også fantastisk dygtig til at sy. Ham Fandant er da for lækker;0)

Ses til en hyggelig aften imorgen;0)
Knus

Heidi sagde ...

hvor er det noget lækkert legetøj han Linus har/får - skønnnnnnnnne farver ;o)

Dine kort er da for lækker - så kom du da bare i gang med flere af dem ;o)

ps. hvor er det dejligt at se dig her igen ;o)

Mette W. Sørensen sagde ...

Sikke nogle dejlige ting... og fantastiske farver, og det legetøj i stof er bare så dejlige og anderledes og så kan det vaskes:-) Gid jeg kunne finde tid til det

Hellemor sagde ...

Nejjj, hvor der det noget lækker stof du har købt. Jeg få da helt lyst til at sy igen. Linus er heldig at have en så dygtig mor der kan sy så lækker og cute Fandant.

Dejlig at se hvad du har lavet.

Heidi Ann sagde ...

Hej Ditte..
Mand hvor er du god, det legetøj ser bare så godt ud, gid jeg kunne det... Han er en heldig lille fyr ham Linus... Håber ellers i har det godt.. Længe siden..
Knus Heidi

Helle Sahl sagde ...

Wauw, så kreativ og dygtig du er Ditte. Det ser bare super flot ud. Både færdige projekter og de næste planlagte.

Det er da næsten magen til det papir med fuglene. Skønt stof alt sammen.

poulsenpigen sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud. Sælger du dine mønstre? Er da helt vild med bl.a. elefanten.
Mvh. Christine Poulsen

Unknown sagde ...

Øj jeg ville også gerne betale for mønsteret på Fandant :)