mandag den 13. april 2009

Hvor lang var Linus egentlig ved fødslen?

Så fik jeg atter "lov" at bruge tid på at scrappe. Var flere dage om at lave overskriften, for med 2 minutter her og der, når man ikke flere overskrifter på en dag ;o) Dette LO fortæller historien om hvorvidt Linus' fødselslængde var 54 eller 58 cm. Svaret får vi aldrig, også godt det samme! I hvert fald blev han målt til 54 cm lige efter fødslen, men da han kom på børneafdelingen målte de ham igen, der fik de det til 58 cm. Underligt han voksede så hurtigt! Papiret er fra My Mind's Eye, stjerner fra Heidi Swapp, lidt Thickers, målebånd fra Tiger og Making Memories bogstaver. God 2. påskedag
Posted by Picasa

8 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Kanon flot sat op. Enormt lækre farver og mønstre i den papirserie. Jeg kan godt forstå det tog dig lang tid at beklæde alle de bogstaver, med andre opgaver ind i mellem. Super lækkert layout.

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Sikke en fed idé til at dokumentere den lille tvist om Linus' længde - og layoutet er super cool!

lam sagde ...

Total lækre farver og opsætning. Sikken en sjov historie at ha

Jeannette Lauridsen sagde ...

Super flot LO. Rigtig drenget. Sjovt at i ikke rigtig ved hvad han målte ved fødslen, men mon ikke det er de 58 cm så??? Ellers bliver han godt nok høj, hvis han vokser med den fart hele tiden ;0)

Heidi sagde ...

rigtig flot og utrolig som den herre vil vokse sig hurtig - håber ikk det stadig går så hurtig ;O)

Heidi Ann sagde ...

Ej hvor er det bare blevet super flot.. skønne skønne farver... Der er rigtig mange fine detaljer...
Vi ses fredag, glæder mig...

Sabina Bjerre sagde ...

hold da op et lækkert LO - er helt vild med det enkle, men alligevel fuld af flotte detaljer!

Mette W. Sørensen sagde ...

Det er da bare kanont det du har lavet der... Også billeder du har taget er super gode. Underligt de ikke kan måle rigtigt :-) Ja det med tiden er ikke det samme længere. Jeg her i hvertfald ingen tid længere.... men det kommer jo igen :-)