fredag den 12. februar 2010

Linus 11 måneder

Vores lille dreng er 11 måneder i dag, og hvor er der bare sket meget siden den dag han kom til verden. 
Med ham i vores liv er dagen fuld af nye oplevelser og udfordringer, og en hel masse kærlighed oven i den vi allerede oplevede.
Hvis jeg skal nævne én ting der er fantastisk ved, at have fået endnu et barn, så er det den kærlighed der er mellem ham og vores store børn. At se smilene i deres ansigter, gør mig så umådelig glad indeni.
Men der er selvfølgelig meget mere end blot én enkelt ting der er fantastisk. Tag nu bare den karamel Linus fandt under sofabordet her til aften, nøøj som han fik hygget sig med den, og gisp han blev klistret.
Her er lidt af dagens billeder i 11 måneders bodystocking.Og lidt i sort/hvid, med hundebamsen.

I morgen kører Torben og jeg til Dronninglund, jeg skal opereres for carpaltunnel syndrom. På den ene side glæder jeg mig til at få normal følelse i hænderne igen, men på den anden side irriterer det mig at tænke på, at jeg i den kommende tid ikke kan bruge mine hænder. Så ingen kreative sysler til mig, i hvad der kun kan blive for lang tid. Ved da godt operationen er nødvendig, og tager selvfølgelig det sure med det søde. Nej for at være ærlig så er det jo at vælge mellem pest eller kolera, ikk?
God weekend!

6 kommentarer:

Mette W. Sørensen sagde ...

Åhh den lille Linus, han er da bare dejlig!!! Og ja det er utroligt hvad de kan finde og stoppe i munden :-)
Held og lykke med operationen, selvfølgelig er det ærgeligt du ikke kan være kreativ, men det må da også være en lettelse at kunne være kreativ med en ordentlig følelse i hænderne igen, det skal nok blive godt.
Kram fra mig

Hellemor sagde ...

Dejligt at følge Linus og hvor er der sket meget med ham. Er han begyndt at gå nu?

Pøj, pøj med operationen. Surt ikke at kunne være kreativ, men tænk på at det kun er for et stykke tid. Nu har du muligheden for at udtænke nye projekter så ideerne er klar til du må være kreativ igen.

Helle Kjul sagde ...

Hvor er han da bare lækker ham lille Linus, og så store glade øjne han altid har.
Held og Lykke med operationen det bliver godt at komme på den anden side. Knuser.

Cecilie @ ancema.dk sagde ...

Til lykke med den lille guldklump - det er vildt, at han snart er et år gammel. Billederne er skønne.

Håber operationen er gået godt... God bedring.

Jane sagde ...

Dejlig lille gut han er Linus. Inden længe løber han rundt omkring. Der sker så meget de første par år og det går desværre så stærkt.
Held og lykke med din operation. Jeg håber du snart er på banen igen
Ha´en god dag

Helle Sahl sagde ...

Ej, det her indlæg var da lige gået min næse forbi. Jeg håber det er gået godt med operationen og det nu bare går framad.

Hvor ser han sød ud på billederne den skønne Linus. Jeg ved lige hvad du mener med søskendekærligheden og det er jo ikke kun den ene vej.

God bedring. Knus