lørdag den 2. januar 2010

Når 2 verdener mødes

Da jeg jo både er en scrap- og sypige, bliver jeg helt ør af glæde når yndlingspapiret pludeslig kan fåes som metervare. Det er især My Mind's Eye og Cosmo Cricket der er flinke til, at lave deres fantastiske papirkollektioner til fantastiske stofkollektioner, men har også tidligere set Basic Grey, SEI og Cloud 9 og K & Comapany.
Har netop spenderet lidt på Etsy, hvor jeg blandt andet købte stof fra julekollektionen 2008 fra My Mind's Eye. Har tænkt mig at bruge det til julesokker, eller hvad jeg nu kan finde på.
Kunne også få dette, men købte det dog ikke.
Men se lige mit LO fra April 2009, her brugte jeg samme mønstre bare i papir.

Just Dreamy stof (My Mind's eye)

Bloom and grow stof (My Mind's Eye)

Girl Friday er en fantastisk kollektion fra Cosmo Cricket, og havde jeg en lille pige røg den i indkøbskurven right away.
Disse noget nyere kollektioner fra My Mind's Eye er på vej. Specielt Wheels-serien er da ikke til at stå for.

Udover stofindkøb, har jeg også shoppet flyverdragt og tilbehør til bettemanden til vinteren 2010/2011, der er jo mange penge at spare lige nu. Og jeg er fuldt ud tilfreds med hvad der til den tid bliver sidste års mode, og Linus er i hvert fald ligeglad, bare han holdes varm.

Håber iøvrigt alle kan holde varmen, for må da nok sige vinteren er kommet til Danmark. Det er nu meget hyggeligt, så længe vi endnu har ferie.

4 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Py ha... Sikke jeg mistede pusten efter turen på din blog. Jeg kunne godt tænke mig det hele! Bare til at kigge på hver dag, det er jo FANTASTISK både papir og stof:0)

Ja det er godtnok koldt udenfor! Idag skal vi på skøjtebanen til fødselsdag, drengene glæder sig, men jeg skal vist have fundet noget varmt tøj frem tror jeg.
Knus og god søndag;0)

Anonym sagde ...

Wow - bare man kunne sy!!! Altså lidt mere end til husbehov:)

Godt nytår.

Karina Beck sagde ...

Lækkert lækkert lækkert!!!

Gitte sagde ...

Et godt nytår til dig og din familie. Håber I havde en dejlig nytårsaften. :)

Ej hvor skønt at man kan få sit ynglings papir som stof. Sikke nogle lækre farver. Ih jeg får helt lyst til at sy igen.:)

Jeg kan rigtig godt lide det LO du har lavet, vild med det papir.:)