onsdag den 2. september 2009

En dreng og hans Brio-hund

Brio-hunden er en julegave fra de allerdejligste storesøstre, "monsteret" fik den endnu inden han var blevet født. Nu gør han med den, som kineserne gør med hunde - æder den!
De selvsamme søstre påstår ind imellem, at "monsteret" har rødligt skær i håret. Jo, den er vist god nok på disse billeder - en charme mere. Synes dog også at kunne huske de andre uhyreunger vi har, havde lignende skær i håret når lyset liiige faldt på rette sted, men det kom ikke for at blive. Og posten i vores område er IKKE rødhåret!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Griner... Ja, det er da kun en charme mere;0)
Sød hund som også ser ud til at smage godt.
Knuser

Hellemor sagde ...

Uh, hvor er Linus altå bare nuser. Sådan en hundehale er god at klø gummerne på. Tænk at man stadig kan får briohunden. Sådan en bør et hvert barn have.

God weekend når vi når dertil.

Helle Sahl sagde ...

Hmm rødhåret... kan ikke få øje på det, siger frisøren. MEN han er da totalt skøn den Linus alligevel ;o)Det er da de mest utrolg klare blå øje den knægt har.

Mette W. Sørensen sagde ...

Åhh så dejlig og så stor han er blevet... det røde skær har vi også her, men det er da en grund til, godt nok er ingen af os rødhåret, men det var faderen da han var lille... det er da bare så kært med lidt rødt :-)