mandag den 17. august 2009

Cardstock

Jeg gemmer ikke alt, men meget når det gælder pap, papir, mærker på tøj osv.
Og ind imellem får jeg faktisk brugt lidt fra gemmerne. Som nu med dette cardstock. Jeg synes det er fedt at sætte sammen med farver, og jeg elsker jo skarpe farver og gerne mange blandet sammen, og da er cardstock god til at sætte en lille dæmper på farveorgierne.
Papir fra DCVW, som blev klippet i mange små stykker. Derudover en masse forskellige brads, og så flittig brug af symaskinen til at sy tern.
Papir fra Bella Blvd, forskellige Thickers og lidt clear alfas, datomærke og rund journalingmærke fra Elle's Studio, Cat Eye i mørk turkis, lidt Prima blomster, brads, PC font og symaskinesting.
Det her var sjovt.
Papir og die cut er fra Fancy Pants, der har lavet en hel kollektion, ja faktisk flere, kun i cardstock. Dette er et scraplift, selvfølgelig med personligt touch ;o)
Fik lavet en masse små hvide prikker og streger med hvid "tusch", lidt hvide rub-ons og knapper.

Dette er også lavet med Fancy Pants papir og die cuts. Igen med en del hvide prikker, men denne gang har jeg syet i hånden.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Ja jeg bliver nødt til at sige det igen... VILDT FLOT! Det er virkelig håndarbejde og en kreativitet der vil noget der er lagt i de layouts og bare mange gange flottere i virkeligheden.

Tak for en dejlig dag idag;0)

BellaMio sagde ...

WAW virkelig kreative og skønne LO's!!

Hellemor sagde ...

Dejligt at høre fra dig igen. Så flotte og kreative Loér du har lavet. Det Lo med ternene er bare mig. Hvor må der ligge mange timer i det.