fredag den 15. august 2008

October Afternoon

Jeg er forelsket... i det forholdsvis nye firma "October Afternoon" De laver det mest fantastiske papir, som går lige ind i mit lille, øhh store scrappehjerte og siger: MÅ HA! Havde ellers bestemt mig for at jeg absolut ikke skal købe i den kommende tid, men efter at have set deres nyeste kollektioner, ved jeg snart ikke. Disse LOer er alle lavet med papir fra October Afternoon. I am in love... with the relatively new company "October Afternoon" They have the most fantastic paper, which enters my little, well big scrap heart and says: MUST HAVE! I did decide not to buy anything for the next month or two, but now that I have seen their new collections, I am not sure I can help myself. These layouts are all made with October Afternoon paper.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Uhm... De er virkelig bare MUMS elsker bare det smukke billede fra Paris som du har scrappet helt perfekt;0)

Heidi sagde ...

sikke lækkert papir - kender det med at man bliver nød til at eje noget a og til ;o)

Er helt vild med det sidste LO - super skønne farver men især billedet er bare flot ;o)

Og sikke Piger du har waw ;o)

Charlotte sagde ...

Ja, det er lækre papir fra October Afternoon! Jeg selv har nogle magen til (som det øverste LO er lavet af) fra min månedspakke fra Scrapbook Nook. Lækre sager!
Og sikke skønne LOs du har fået lavet. Er vild med de friske farver og mønstrene, som passer så fint til dine billeder. Og billedet af Eiffeltårnet er bare smukt! Flot arbejde. :-)
God weekend.

Majer sagde ...

Super flot swirl lavet af knapper. Det ser fedt ud... Det nederste LO emmer bare af forår og romantik ;-)

Betina Olesen sagde ...

Huha.... det er skønne LO's alle 3, men det første fanger mig virkelig.... udover at du har brugt OA, som jo er vildt lækre papirer.... så er den knappe swirl da bare alt for lækker... det er et lift ;-)

Kan altså ikke huske om jeg har fået sagt tillykke med familieforøgelsen, men for at være på den sikre side så : Stort tillykke, og et stort knuz. Betina

Karina Beck sagde ...

tre super flotte LOer du har lavet. Lækkert pair, lækkert farvevalg.

lam sagde ...

jeps det er et kanont firma og jeg har også forudbestilt en masse fra de nye serier. Regner med at hometown snart lander i min postkasse.
3 super lækre layout med fede detaljer. jeg er især vild med knap swrilen på det første.