lørdag den 7. juni 2008

Endnu 3 LOer (Another 3 LOs)

Jeg har meget at se til for tiden, med forberedelse til mit dansk- og engelskhold skal til prøve, opgaverettelser, censorskab, udtalelser og ikke mindst at jeg følelsesmæssigt er lidt grå indeni, blandt andet på grund af mit årsvikariat jo slutter om blot 3 uger, og hvad skal der så ske? I disse tider er det enormt vigtigt for mig at prioritere at få scrappet lidt ind imellem, hvilket jeg så har gjort!

I have a lot to do at the moment, I'm preparing exams for my Danish and English class, correcting essays, examiner preparations, writing reports for my pupils, and the fact that I fell a bit grey on the inside, probably because my supply job as a teacher ends in 3 weeks, what will then happen? In times like these it is so important that I give priority to scrapping once in a
while, which is now done!


Posted by Picasa

6 kommentarer:

Inge-Britt Pedersen sagde ...

Super flotte Loér. Fyldte med farver - lige dig. bare rolig du skal nok finde et godt job. Godt at du finder tid til at scrappe og på den måde give dig selv et lille frirum.

Majer sagde ...

Sikke fine LO's du har lavet. Det nederste er bare lækkert!! :-)

fie & Co sagde ...

Uhm... Lækre layouts. Jeg er vild med den måde du har brugt de nye filt blomster og layoutet med dig selv er bare dejligt!

Det hele skal nok gå, det ved jeg;0)

Charlotte Ravn sagde ...

Nu har du heldigvis snart sommerferie :) Super skønne layouts i dejlige glade farver!

Heidi sagde ...

super flotte LO så skønne farver :o)

Karina Beck sagde ...

Tre dejlige LOer. Kan rigtig godt lide cirklen med bogstaverne.