torsdag den 26. august 2010

Layouts med kraft

Jeg er her endnu, bruger bare ikke tid på bloggen, men nu er det tid til en opdatering. Jeg får lavet en hel del i disse dage, mest scrap, men har også gang i strikkeriet og hjælper Karoline med at lave en bog i stof, som skal gives til lille Teodor, der snart skal døbes.
Her er der 5 LOer, alle med kraft (karton) som baggrund.
Synes kraft er godt sammen med meget farverigt papir, det giver en vis ro over LOet.

Det første hedder "Se som jeg gror", ved ikke helt hvor papiret er fra, det var med i en månedspakke fra Scarlet Lime. Alpha stickers er fra Chatterbox, derudover en knap og lidt bånd.

Næste LO hedder "A perfect hug". Papiret og stickers er fra October Afternoon, har før nævnt at det er favoritten her hos mig, og det er det stadigvæk :O)
Ellers diverse knapper, Prima blomster mm.

"Cute as can bee". Lavede dette LO til Skaga scrap, var sjovt at lave, og noget anderledes, er glad for resultatet. OA papir igen!   

Så kom der gang i en masse border punches (tak for lån Laila og Hanne)
Har scrapliftet denne fra bladet Scrapbooks etc. Er vild med effekten kraft på kraft, var rigtig sjov at lave, har kaldt det "Stort smil", meget rammende!

Nyeste LO jeg har lavet, med en spændende teknik, lidt patchworkagtig, synes det er blevet fint. " Skønne tæer" hedder det, og hvis man kigger godt efter kan man se både nullermænd og lakridser mellem de dejlige babytæer. Oa igen igen, og ellers lidt bånd og broderigarn, brads samt sommerfuglepunch.

7 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Sikke nogle dejlige layouts.
Jeg kan især godt lide nummer to. Flotte farver du har sat sammen. Og selvfølgelig et skønt billed. ; )

Mette W. Sørensen sagde ...

Dejligt at se dig på bloggen igen:-) Og sikke du har været igang, alle nogle dejlige LO's med skønne billeder, er især vild med det LO med bien, så sødt og det nederste med dit patchwork look...

Håber snart vi ses!!!

Hellemor sagde ...

Nej hvor har du været igang med layouts. Hvor er de alle skønne på hver sin måde. Det sidste af loérne kan jeg slet ikke stå for. Nej et flot stykke arbejde med at folde alle cirklerne så præsist.

Betina Olesen sagde ...

Hej søde... dejligt både at se og høre fra dig igen...
Skønne layouts du har lavet... ja bien kan jeg genkende fra Hirtshals.. den er bare for sød... men hvor er jeg bare helt vild med din Hugs, fed måde at sætte det op på... og de cirkler om firkanterne, imponerende arbejde... kunne rigtig godt tænke mig en lille how too...
Knuz

Susanne sagde ...

Dette bliver min første kommentar hos dig, men jeg kan altså ikke lade være - jeg er VILD med dine ting. De er altså bare for lækre:) Er især vild med 'Perfect' LO'et...mums siger jeg bare:)

Jane sagde ...

Hej Ditte De er helt vildt flotte dine LO`s flot det sidste med den der teknik du har lavet. Det skal vist vises i mandagsklub. Ikke mindst en dejlig lille charmetrold han er Linus :O) God weekend til dig og dine

Heidi sagde ...

SÅ flotte loér du har fået lavet og ja jeg elsker også kraft og giver dig ret med roen der bliver. LÆKKERT papir, elsker farverne

Dejligt at se dig her igen, håber du ellers har det godt knus