onsdag den 10. marts 2010

Underskud på kreativitetskontoen

Ville faktisk gerne vise jer et layout, et par hjemmesyet overalls, en lille sommer strikbluse eller bare en eller anden ting jeg har kreeret, men nej! Der er og bliver underskud på kreakontoen, men må da indrømme det begynder at krible i fingrene.
Forhindringen ligger i vores ombygning, kan slet ikke finde ind til mit sy- og scrapværelse i disse dage, det bugner med reoler fra stuen, bøger, dims og meget meget mere.
Ja, og så er der selvfølgelig også lige det med den opererede hånd. Selvom den faktisk er temmelig brugbar igen, men på lørdag er det den venstres tur. Så er det forfra med at føle sig immobil igen, men er sikker på det kun kan bliver lettere her anden gang, da jeg er højrehåndet.
Lysten til at scrappe og være kreativ blev ikke mindre af, at Linus og jeg i formiddags besøgte Sofie (og allersødeste/tossede Capone), for da jeg så hvad hun havde gang i af påskeprojekter og andre spændende ting, ja, så savnede jeg det bare lidt mere. Var ellers en hyggelig formiddag, til rigtig teslabberas, hvor drengene (Linus og Capone) legede på gulvet, og damerne (Sofie og jeg) drak te af det fine stel, spiste godbidder og snakkede, snakkede, snakkede!

Så når nu jeg ikke kan vise noget kreativt, må I "nøjes" med noget af det jeg har købt. Det er dåser fra Wiscombeart, ham der også har lavet de billeder jeg købte for et stykke tid siden, som endnu ikke er blevet hængt op på grund af, du ved - OMBYGNING! Pyha det skal vist være skidt, før det bliver godt,

3 kommentarer:

Inge-Britt Pedersen sagde ...

lyder til at i har hygget je. Vi må snart ses

fie & Co sagde ...

Nøøøj Hvor er de da fantastiske! De kan vist godt komme på ønskelisten:0)
Ja det var så hyggeligt i formiddags og hvor er Linus bare en dejlig dreng! Godt han kunne komme og aktivere Capone lidt.

Glæder mig til vi kan scrappe igen;0)
Knus

Anonym sagde ...

Wau, det er OK at du "kun" viser de nye dåser..de er bare fantastisk skønne...top nice :O)