torsdag den 15. oktober 2009

Amalie

Min tidligere kollega Anne (og selvfølgelig hendes mand Thomas) fik i juli en lille pige. Hun blev født dagen efter at Anne og jeg havde været en tur i biografen. Vi har joket med, at det var vores lange snak til langt ud på aftenen, der satte gang i fødslen, men mon ikke lillepigen var kommet under alle omstændigheder - hvem ved!

I hvert fald lavede jeg dette kort, da Linus og jeg var på barselsbesøg. I mellemtiden er Amalie så blevet 3½ måned, og i søndags var vi til hendes barnedåb.
Da indbydelserne til barnedåben var skrevet i et prinsessetema, valgte jeg at følge dette tema, og lavede dette slot til den yndige prinsesse.
Papir og kæmpe brads er fra Imaginisce, blomster fra Prima, skriften hedder Prins Valiant og ligger gratis på dafont.com
Slottet blev pakket ind, sammen med den anden gave Amalie fik, og så skulle der lige laves et kort til dåbsdagen.
Papir fra Making Memories, Tilda bånd, navnet er skrevet med Retro Metro bogstavdies pyntet med Glossy Accent og kaninstemplet er fra Little Cotton Rabbits
Alt pakket og klart til barnedåben.

6 kommentarer:

fie & Co sagde ...

Åh Ditte, du forstår at pakke ind så man ALDRIG nænner at pakke ud igen! Trods det, er det da velnok en FANTASTISK flot gave du har lavet til hende;0) Jeg ville blive himmelrygt over så dejlig et album, og hvor er det fantastiske farver du har brugt!

Knuser

Hellemor sagde ...

Altså Ditte, hvor er det bare nogle dejlige kort, album, gaver du har lavet. Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg fik den gave. Det må have været et KÆMPE arbejde. Farverne og papiret du har fundet passer perfekt til anledningen.

Mette W. Sørensen sagde ...

Hold da op det hele er bare blevet flot... er så vild med det prinsesse slot :-) og så elsker jeg da lige rød og lyserød sammen

Pia sagde ...

så flot prinsesse album og skønne kort du har lavet

Heidi sagde ...

waww gisp hvor FLOT - alt passer selvfølgelig sammen ;o) Jeg elsker at få gaver der er så flotte og kan næsten slet ikk selv nænne at pakke op ;o)

Rigtig god søndag til dig

Knus Heidi

Heidi Ann sagde ...

wauuu Ditte.. Ja det er jo som det plejer fra din hånd, super flot og lækkert lavet... Du er så kreativ.. Og den skuffe kalender, er da også bare vildt sød, Torben bliver rigtig forkælet...