lørdag den 19. september 2009

Keep calm and have a cupcake

Har haft denne cupcake vægdekoration færdig et stykke tid, men synes ikke jeg kunne få taget et ordenligt billede af den, da den hænger i vores gang hvor der ikke er vinduer. Derfor er billedet noget overbelyst, håber dog at det sammen med de lidt mørke close-ups kan give et ok indtryk.
Alle papirdele er syet i kanten på symaskinen. Jeg har lavet dobbelt af alle skabelonsdele, for at få et mere holdbart resultat.
Har brugt papir fra Dream Basic serien og Tilda.
Skiltet er hvidt karton, samt lys turkis prikket Dream Basic, skåret ud med Spellbinders dies og stemplet med Just Rite alfabet, tilsidst pyntet med Prima blomster.
Prikket lysebrun Dream Basic til kagetop og Tilda til selve cupckeformen, pyntet med chipboardhjerte og hvidt ric rac bånd og drysset med forskellige farver glimmerlim.

Fadet er lavet af lyserødt, prikket Dream Basic, pyntet med tylbånd og "blonde" papirkant. Selve kagen er ternet, grønt Dream Basic, med lidt hvide flydende perler drysset på, pyntet med chipboardjordbær, hvor jordbærstilken er en halv Primablomst.

Nederste cupcakeform af lysturkis,ternet Dream Basic, selve kagen er hvidt karton og topping af Tilda papir, pyntet med blomsterpailletter (blomstermidte er glimmerlim) og en enkelt Primablomst på toppen.

Har for første gang forsøgt mig med en skabelon/template, som findes her Den skal printes ud på A4, så passer størrelsesforholdet.

4 kommentarer:

Hellemor sagde ...

Wauu, en lækker vægdekoration. Bliver helt lækkersulten. Det er nogle flotte farver du har brugt. Det var godt at Sofie fik lavet det nye papir. Der er bare så anvendeligt. Kagerne er flot pyntet og det er sjovt at se at du også har brugt blomsterne fra Føtex.

God weekend.

Helle Sahl sagde ...

Ser super dejligt ud. Det er bare lige dig de farver og papiret. Skønt og gennemført projekt. Bliver helt lækkersulten.

God søndag til dig

P.s. jeg er musikalsk analfabet og kender ikke sangen, men hvis jeg gjorde, havde jeg helt sikkert sunget med *s*

Inge-Britt Pedersen sagde ...

Hold da op som du kan - de er virkelig søde

Pia sagde ...

wow så flot og tak for linket