torsdag den 11. juni 2009

Jeg elsker Copics

Jeg har fundet den helt rigtige måde for mig at male stempler på, nemlig med Copic Markers. Det minder mig om min barndom, da vi malede i malebøger, hvilket jeg elskede. Selvfølgelig bliver farvelægningen dog mere detaljeret nu, hyggeligt er det i hvert fald.
Papir fra SEI, stempelet er fra The Angel Company.
Digi-stempel fra All That Scraps.
Digi-stempel fra Pink Petticoat, der har de mest nuttede stempler.
LO med Jonatan, fra vores ferie i Norge sidste sommer. Vi har lige bestilt nok en ferie til dette dejlige, og meget afslappende feriemål. Det bliver sidst i juli, og vi skal være der sammen med mine forældre halvdelen af tiden, det bliver rigtig dejligt.
Papir fra October Afternoon, filtknapper fra Hero Arts, derudover lidt blandet bolsjer som bogatver, bånd og Tape Writer tapes i grøn og sort (fra Around the Block)
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Super søde kort. Jeg har det på samme måde med farvelægning, synes det er super hyggeligt, som da vi var børn. Påklædningsdukkerne fra Greeting Farm lige så dan.

Heidi sagde ...

Kan kun give dig ret - jeg er også vilde med dem ;o)

Skønne kort og lo i skønne farver ;O)

Hellemor sagde ...

Sikke nogle søde kort og Lo i nogle skønne farver, der oser af sommer og sol. Jeg bliver glad af at se på dem.

Håber at det er OK at jeg har tilføjet dig på min blogliste.

Mette W. Sørensen sagde ...

Ej hvor er de virkelig fine dine kort og så forskellige. Kanon godt LO med mange detaljer og elsker når der er mange billeder på.. Måske man kan kalde dem "situations billeder" :-)