torsdag den 1. januar 2009

Hæklede baby herligheder

Der findes så meget lækkert hæklet babytilbehør, både som man kan købe i dyre domme, men heldigvis også ting msan selv kan kreere. Jeg er specielt vild med mærkerne Sebra og Anne Claire Petit, og så gransker jeg Flickr og Ravelry for gode ideer og inspiration. Hæklet tæppe fra Anne Claire Petit i skønne farver og helt enkelt mønster.
Hr. Giraf fra Anne Claire Petit- nuttet! Og Hr. Elefant, fra det danske firma Sebra, den ønsker vi os til lillebror. Suttekæder fra Anne Claire Petit. Er ved at lave nogen selv, kan kun blive billigere, og det er nemt. Skønne Sebra hagesmække med nuttede motiver, måske for nuttede til babysavl? Endnu et Anne Claire Petit tæppe, hvor både strikning og hækling er kombineret.
Her er mit favorittæppe. Det er fundet på Flickr hos en tysk pige, hun har været så sød at lave en tutorial på tæppet, og min mor er ved at hækle det. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat.

9 kommentarer:

Majer sagde ...

Uha nogle lækre ting du har fundet frem der. Jeg er selv ved at hækle et tæppe af små lapper. Det bliver sikkert fint... når det engang bliver færdigt ;-)

Hvis du vil dele, så vil jeg da gerne have lov at se den tut, til det sidste tæppe, fra tyskland ;-)

Anne sagde ...

NEJ hvor er den sød den giraf! Er også vild med det tæppe som din mor er ved at lave en udgave af, glæder mig til at se resultatet!

Heidi sagde ...

ejj så lækker sager er helt vild med hagesmækkende de er for søde ;o)

BellaMio sagde ...

WAW nogle fantastiske baby ting.., de er bare så super søde..!! :-)

Ditte sagde ...

Til dig Majer og andre der måtte være interesserede er her linket til tæppe tutorial, den er ikke 100%, dvs. man skal kigge godt på billederne også, ja og så er den altså på tysk.
http://www.flickr.com/photos/10450047@N06/sets/72157600985153502/

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle søde ting, man får jo helt lyst til at hækle!
Rigtigt godt nytår til dig og din familie. Jeg glæder mig til at følge den blog her i det nye år!

Majer sagde ...

Ditte, Tusind tak for linket. Er mest interesseret i at finde ud haf, hvordan hun har hæklet lapperne sammen. Men synes det er liiiidt svært på tysk :-)

fie & Co sagde ...

Det er da de mest FANTASTISKE ting du har fundet! Jeg er totalt vild med tæppe og baby eller ej, så gad jeg godt have det tæppe:0)

Ermz sagde ...

Ditte din dejlige kvinde, Hvor ville jeg gerne være baby hjemme hos dig, med alle de lækre sager du finder, og laver selv. Hmm.. mon ikke man skulle lave et elefantforsøg ;)

Go' weekend til jer alle