tirsdag den 14. oktober 2008

Strik strik strik

Jo, jeg er her endnu, hvis du skulle være blevet i tvivl. Har efterårsferie, hvilket jeg nyder sammen med gemal og unger. Blev scannet sidste onsdag, og måske fortæller 2 af disse billeder at vi venter endnu en lille dreng. Der var slet ingen tvivl, så vi tør godt eksplodere i drengefarver. Var i Ålborg i går og købte en masse lækre metervarer i Stof og Stil, så inden længe kan jeg vise jer hvad jeg har syet til lillebror. Håber i der har ferie nyder det og ellers må I alle have en forsat god tirsdag.
En lille vest, det er da drenget. Synes farverne er skønne, har tidligere strikket små futter i samme garn. Mønstret er ud af det blå, og trods det, er resultatet blevet helt ok.
Denne bluse med kimonolukning har jeg set noget lignende på Ravelry, hvis ikke du allerede kender denne side, så skynd dig, at lære den at kende, det er et sandt eldorado for kreative strikke- og hæklesjæle. Der findes ikke mønster til denne trøje, men ud fra et god foto fik jeg talt mig frem til antal masker, udtagninger osv.
Råhvid babyjakke med raglanærmer, strikket i babyuld. Mønstret er fra "Strik til ønskebørn" og er MEGET enkelt.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Helle Sahl sagde ...

Det ser super lækkert ud. Og hygggeligt...

Heidi sagde ...

hvor ser det skønt ud og så skønne farver du har valgt ;O)

Anonym sagde ...

Nåhhh hvor er det bare noget sødt tøj du har fået strikket..hvor er du GOD ! Den vest er altså rigtig nuser :O)

Helle Sahl sagde ...

Jeg har lagt en udfordring til dig på min blog :o)

Karina Beck sagde ...

Hvor er du dygtig til at strikke.
God weekend.
Karina