mandag den 18. februar 2008

Hurra 35 år

Idag er det min fødselsdag og vejret har været meget dejligt. Dog slår det ikke det smukke vejr vi havde i Paris, 15° og en del udsprugne træer samt blomster. Blev vækket i morges af Torben og børnene til duften af nybagte boller, har modtaget mange hilsener i dagens løb fra familie og venner. Har ikke været så kreativ efter vi er kommet hjem, er for det første ved at strikke, derudover har jeg et bidrag til Scrap Queen 2008, der skal være færdigt inden i morgen middag.


Today is my birthday and the weather has been so nice. Although it's nothing compared to the beautiful weather we had in Paris, 15 degrees and trees and flowers in bloom. This morning I was woken by Torben and the kids, I could smell freshly baked buns and during the day I have received many greetings from family and friends. I haven't been very creativ since we came home, I'm knitting a sweater at the moment and busy finishing a project for Scrap Quuen 2008, it has to be done by tomorrow at noon.

4 kommentarer:

Ermz sagde ...

Kære DitteMus :)

Et hjerteligt tillykke med fødselsdagen, her fra Generalmajoren og jeg. Med det vejr vi har haft i dag, er der jo ingen tvivl om at du har opført dig eksemplarisk i det forgangne år! Håber vi snart ses i kælderen eller andetsteds til en omgang hyggescrap.
Kæmpeknus Rikke/Ermz

lam sagde ...

Tillykke med fødselsdagen.
Sikken en masse lækre ting du har fået købt, glæder mig til at se hvad du får ud af dem.

fie & Co sagde ...

Endnu engang tillykke med dagen;0) Der venter dig en lille pakke nede i butikken;0)

Majer sagde ...

Tillykke med fødselsdagen ;-) Kan se at vi har været i den samme butik i Paris (http://majer.dk/?p=28). De har bare mange lækre ting :-)