lørdag den 9. juni 2007

På 14 dage...

...kan der ske mange ting.
For det første blev jeg i går færdig med min uddannelse på Hjørring seminarium. Så nu er jeg LÆRERINDE!!!
Og sikke en finale Lene og jeg fik lavet. Vi skulle op i hjemkundskab og der var gang i køkkenet fra morgenstunden af. Og sikke en varme vi måtte kæmpe med, det er jo pludselig blevet sommer. Fra kl 9-11 kokkererede vi så det bedste vi har lært og fik lavet vores planlagte dagskost til en teenager. Først kl. 13:20 blev det vores tur til at skulle eksamineres mundtligt. Lene og jeg talte vores såkaldte ud af bukserne, så vores lærer ligefrem måtte række hånden op for at få lov til at tale ;o). Undervejs i eksaminationen blev jeg, efter Lenes udsagn, for første gang mundlam, idet min gemal Torben pludselig stod uden for vinduet og vinkede ind til os!!! Jeg kom heldigvis på rette spor igen og inden længe var tiden gået.
VENTE-VENTE-VENTE-Lige om lidt er jeg lærer, men hvordan skal det mon gå denne sidste eksamen?? Der var jo lidt undervejs med noget kolesterol vi ikke kunne svare på, og sovsen til den indiske lasagne kom også til at skille lidt-VENTE-VENTE-VENTE. "Værsågod de damer, kom indenfor igen".................Imens sad ungerne udenfor hjemkundskabslokalet, de ventede også.
Og mine svigerforældre var der minsandten også, sikke en overraskelse. Min søde svigermor forstår virkelig at overraske i disse dage. NEJ, helt alvorligt!! Tirsdag d. 29/5 skulle jeg til bacheloreksamen. Da jeg står oppe i garagen og lægger min taske i cykelkurven ringer min mobil. Jeg kan se det er fra Kirsten og Ejvind (svigermutter og svigerfatter). Jeg tænker:"Det er nok Kirsten der lige vil ønske mig held og lykke". Men det var Ejvind der med gråd i stemmen fortalte, at Kirsten var kommet på Aalborg sygehus pga. en blodprop i hjernen. GISP!

Mistede fodfæste for et øjeblik, men blev snart klar i hovedet og ringede straks til Torben. Denne gang måtte jeg med gråd i stemmen, give den skrækkelige besked, men Torben var på pletten prompte. Han kørte til Frederikshavn efter sin far, hvorefter de sammen kørte til Aalborg, og jeg tog til eksamen som planlagt, for nu skulle det altså ud af verden. Og det gjorde jeg så og det gik rigtig godt, jeg fik 9 i min bachelor. Og svigermor kom hjem om fredagen og har det heldigvis godt, dog er hun en smule træt, men det tror da pokker.

PYHA, nogen gange klarer man noget der kan virke totalt uoverkommeligt. Var derfor ekstra glad for at se netop min svigermor, stå og vente på vi kom ud.

NÅ, ja forresten

HURRAAAAA, VI FIK 11

FANTASTISK

GODT GÅET

VI ER BARE FOR SEJE

VI ER:

EIN & STEIN

Og så blev der tudet, for sikke en lettelse og sikke en GRAND FINALE

2 meget stolte nyudklækkede lærere


Jeg fik de smukkeste buketter. Denne er fra Kirtsen og Ejvind


Og denne fra Torben, Karoline, Josefine og Jonatan


Da jeg kom hjem var der dækket et bord på terassen med lækkerier, som Torben og ungerne havde tilberedt i løbet af formiddagen. Vi skålede, nød den dejlige mad og solen. Personligt var jeg meget lettet, glad og havde ikke helt fattet at jeg nu havde ferie og at 5 års hårst slid var overstået.

Kaninungerne er nu næsten 4 uger gamle. De render, hopper og springer som havde de krudt i rumpetterne. Ja, og så er de kommet på græs, hvilket de virkeligt nyder. De forsøger ihærdigt at følge med over alt, men indimellem tilter de når de står på bagbenene, det ser SÅ sødt ud.
Men det er nu stadigvæk trygt og dejligt at putte med sine søskende
Nu skal der være gang i den igen!

Karoline fik nye HOTPANTS, der måtte prøves af i allerbedste stil på trampolinen
Karoline blev lavet om til selve Frøken Efterår, da sidste skoledag skulle fejres med maner. Maria er mariehønen Evigglad. Der stod rigtig nok en mor på trappen, med en lille klump i halsen og vinkede farvel til sin ældste datter, der drog afsted på sidste skoledag, med en NETTOkurv fyldt med vandballoner og vandgevær - de mindre elever på Holmegårdskolen havde en våd dag i vente. Og dagen blev efter sigende virkelig herlig. Lige rundt hjørnet venter de mundtlige eksamener, men er sikker på det nok skal gå.
Frøken Efterår

1 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Ditte

Rigtig, rigrig hjertelig tillykke med din eksamen, og som du selv skriver en rigtig flot finale.

Men det bedste af alt, er at man er færdig, trist at forlade alt det velkendte, men spændende at skulle ud og prøve kræfter med noget nyt.

Held og lykke med dit fremtidige virke.

Knus fra Betina