onsdag den 22. april 2009

Her går det godt

Ren pral, men er han ikke både sød og skøn vores lille Linus, der er begyndt at smile til os? Da dette billede blev taget, sad Linus og hyggede ved storesøster Josefine, og da han sendte hende dette dejlige smil, smeltede hendes hjerte i så høj grad, at hun knep en tåre- Det er da søskendekærlighed.

Tryg i onkel Ralfs arme, med store blå øjne.

Hele familien er pjattet med lillemanden, og han bliver beundret fra alle vinkler. Her er det moster Mathilde, mor med vidunderet i armene, mormor, Josefine, Karoline, onkel Tobias og farmand.

Far og søn billede, hvor Torbens skjorte blev afgørende for farvevalget. Det ensfarvede, prikkede karton fåes i næsten alle regnbuens farver hos Fru Hansens Kælder. Udover papir har jeg brugt lidt blomster, brads, bånd, chipboard hjerte og hjørner, hvid karton og symaskinen.
Posted by Picasa

mandag den 13. april 2009

Hvor lang var Linus egentlig ved fødslen?

Så fik jeg atter "lov" at bruge tid på at scrappe. Var flere dage om at lave overskriften, for med 2 minutter her og der, når man ikke flere overskrifter på en dag ;o) Dette LO fortæller historien om hvorvidt Linus' fødselslængde var 54 eller 58 cm. Svaret får vi aldrig, også godt det samme! I hvert fald blev han målt til 54 cm lige efter fødslen, men da han kom på børneafdelingen målte de ham igen, der fik de det til 58 cm. Underligt han voksede så hurtigt! Papiret er fra My Mind's Eye, stjerner fra Heidi Swapp, lidt Thickers, målebånd fra Tiger og Making Memories bogstaver. God 2. påskedag
Posted by Picasa