tirsdag den 31. marts 2009

Vores øjeblik

Det første billede taget af Linus og jeg måtte foreviges. Dette helt specielle øjeblik, var noget ambivalent, idet jeg først fik lov at holde ham da han var ca. 30 min. gammel, ydermere blev det kun til små 2 minutter, for han skulle videre på børneafdelingen , og jeg selv skulle på intensiv til opvågning. De kunne skære i mig alt det de ville, men det værste var denne adskillelse. Så det første halvanden døgn måtte jeg køres fra barselsgangen til børneafdelingen - og tilbage igen mange gange. Det var rigtig ØV, men hold op vi var glade da han endelig måtte komme med os på barselsgangen. .

Var oppe hos Sofie i går for første gang med barnevognen, og fik shoppet lidt, dette lækre papir, brads og chipboard fra Pink Paislee. Og tænk sig så fik jeg tid til at scrappe lidt her i eftermiddag, det var ren luksus!

Posted by Picasa

tirsdag den 24. marts 2009

Har lige lidt tid tilovers!

Nu har vi efterhånden været hjemme lidt over en uge og dagene går bare den ene efter den anden, med amning, pusling, afslapning og bare ren og skær nydning. Linus er så sød og eksemplarisk og vi får endda lov at sove en stor del af natten. I går var sundhedsplejersken på besøg og hun kunne konstatere en gut der stortrives, samt nogle forældre med en dejlig ro. Jo, den er god nok, det er skønt at have et spædbarn i huset.
Glæder mig til at være 100 % på toppen efter mit kejsersnit, men må også erkende at Rom ikke blev bygget på en dag, så tager et skridt af gangen og passer på ikke at blive overanstrengt. Ved godt at der ude i fremtiden venter tid hvor jeg atter kan være kreativ, så for the time being helliger jeg mig projekt nybagt mor.

På vej hjem fra sygehuset

I forhaven ventede ham her - tak Sofie & Steen.

Vel hjemme - skønt!

Både kusine Julie og Jonatan har også fødselsdag i marts, så da vi fejrede Jonatans 12 års dag sidste tirsdag, delte han kagemandshovedet med Julie der var blevet 10 år fredag d. 13, altså dagen efter Linus' fødselsdag.

Nybagt storebror, fødselar og dejlig som altid.

Så sød og stille - Shyy..

Godt krammet sammen, alligevel utroligt sådan en størrelse kan være i maven. Ren og dejlig efter badet, men sur. Guf guf, tommelfingeren i munden og alt er dejligt. Billede taget her til morgen, efter en god nats søvn.

lørdag den 14. marts 2009

Så kom Linus til verden

Torsdag d. 12-3 kl. 00:21 kom Linus til verden ved kejsersnit. En dejlig, stor, fin og dejlig dreng på 4440 gram og 58 cm. lang. Ditte og Linus ligger stadig på hospitalet, derfor lovede jeg, at ligge en hilsen her på bloggen til alle faste blog læsere fra dem begge to:0)

Jeg er overbevist om, at vi får MANGE flere billeder og dejlige baby layouts at se så snart de er hjemme igen.

Rigtig god weekend

fra Sofie

onsdag den 4. marts 2009

2 layouts og et sæt babytøj

I fredags var jeg til hyggescrap hos Heidi Ann, hvor jeg ud over at lave kluddder i Heidis symaskine, fik lavet disse 2 layouts med Jonatan fra han er omkring 1½.
Babygul og lyseblå, så bliver det vist ikke mere sart.
Har brugt et stykke prikket papir fra Karen Marie klip (undskyld mig, men hader altså det navn!), Thickers, papir fra Treehouse Memories, paper frills fra Doodlebug Design og diverse dims.

Dette layout er lavet med papir og stickers fra babyserien Cuteworld fra Autumn Leaves. Derudover lidt knapper, stjerner fra Making Memories og chipboard bogstaver jeg har malet.

Så har jeg fået syet lidt igen. Stof og stil har her i februar udgivet nyt katalog, så jeg måtte en tur til Ålborg og kigge på alle de nye lækre metervarer. Kunne ikke stå for denne søde kombination. Mønstrene jeg har brugt er fra Ottobre Design. Udover at lave dette sæt til lillebror i str. 74, har jeg også lavet et i str. 86, som ligger pakket ind og klar til at sende over til lille Gilbert på Sjælland.

Close up af detaljer fra henholdsvis blusen med elefant symærke og lommen på bukserne.

mandag den 2. marts 2009

Mommy & Me

I Fru Hansens Kælder kan du blandt nyhederne finde papir fra den naivistiske serie "Mommy & Me" fra Prima. Dette søde papir appellerede straks til barnet i mig (altså min barnlige side, og ikke ham der svømmer rundt i maven ;o))
Jeg har lavet 9 meget enkle kort, hvor papiret får lov at komme til sin ret.
Og det passer jo fint med en masse fødselsdagskort, for her i familien har vi 4 fødselsdage at fejre her i marts, snart 5!
Det blev til 9 kort, de er da gode at have liggende, når en barnlig sjæl har fødselsdag.
Kort af rester

Lyserød drøm

Touch af retro

U-HUU..

Det sidste stykke papir blev brugt til et layout med Josefine. Torben mener farverne er noget juleagtige, og det har han da vist ret i, men det var dog ikke intentionen.

God mandag!